šéf zpravodajství

Zprávy

Poznámky k nákupu pružin garážových vrat

1. Materiál pružiny: Pružina garážových vrat má dva hlavní materiály, jeden je ocelový drát, druhý je nerezová ocel.Cena ocelového drátu je nízká, ale trvanlivost není vysoká, snadno rezaví;Cena rzi je poměrně vysoká, ale životnost je vysoká a není snadné ji zrezivět.

30

2.Délka pružiny: Při nákupu pružin garážových vrat si musíme dát pozor na délku.Na různé značky a modely garážových vrat lze aplikovat různé délky.Pro konkrétní délku garážových vrat si musíte vybrat správnou pružinu a před koupí garážových vrat přesně změřit jejich délku.

3. Pevnost pružin: Pevnost pružin garážových vrat souvisí s hmotností a velikostí vrat.Pokud zvolíte špatnou sílu pružiny, vrata se nemusí vyrovnat nebo se dokonce zavřít.Je třeba zvolit správnou sílu pružiny na základě hmotnosti a velikosti dveří.

4. Instalace pružiny: Existují dva hlavní způsoby instalace pružiny garážových vrat, jeden je natahovací, druhý je torzní.Různé způsoby montáže mají různý vliv na vyvážení a stabilitu garážových vrat.Vyberte vhodný způsob montáže podle modelu garážových vrat.

31

5. Značka pružiny: při nákupu věnujte pozornost výběru značky, vyberte si známou značku pružiny mohou zajistit kvalitu a životnost.Některé značky pružin mohou být zároveň vhodné pro různé značky a modely garážových vrat, což může zlepšit flexibilitu a selektivitu nákupu.

Aplikace torzní pružiny na garážová vrata

Vysokozdvižné a svislé dveře
· Rolovací garážová vrata na kolejích
· Silná horní vrata v průmyslových nakládacích docích
· Výklopná garážová vrata
· Většina ostatních stylů rezidenčních a komerčních automatických a manuálních garážových vrat
.Bytová sekční garážová vrata

Torzní pružiny vyvažují váhu vašich dveří a zajišťují snadné zvedání.


Čas odeslání: 17. května 2023